Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
8929 Postów
Maniak
adamkrysiak napisał:
Dlatego tez ty i tobie podobni zostaja na margines spychani na tym forum dzieki swoim kretynskim postom, i dzieki bogu, moze kiedys w koncu tu faktycznie kazdy nasz rodak jakas pomoc uzyska a nie bedzie dla waszej rozrywki w zaleznosci od waszego upojenia albo upajania sie wasza doskonaloscia kopany. Co nie zmienia faktu ze pare postow ci sie udalo
Masz jakieś Urojone Marzenia , pewnie nadmiar mamony zaczyna tobie mieszać w umyśle .
Jaki problem , przejść tobie od nowa do spokojnego Forum Gdzie Mnie podobnych Już nie ma !? .
---
Dlaczego jak Masochista idziesz znowu pod topór ? wchodząc na TO FORUM !?.
---
Ze Mną źle i dajcie Mu Bana , a jak Mnie niema ,To Leziecie znowu jak wszy za krwią .
---
Nie Ma Mnie tam na forum i Umiera Ono z Nudów ... !!!
---
A wy cichaczem przyłazicie tu i mącicie jak Piąta Kolumna !
---
Chcecie Tu Też zrobić porządek , by Grób panował wszędzie ...!!!
ECH
Niemniej Nadal
Poszukuję pracy w budownictwie nawet jako kierowca ciężarówki Dumper !
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
adamkrysiak napisał:
W swoim prymitywizmie i zadufaniu czesto az zalosni bjestescie, myslisz ze ilu zwolennikow tym zdobedziesz na forum gdzie ludzie faktycznie porad jakichs chca szukac i sie integrowac. Integrowac powtarzam, a twoja postawa tu jak ma sie do integracji?
To tacy jak ty szukają poklasku i zwolenników ... mylisz klasyfikacje z dziedziny psychologii jednostki .
---
Ja gdybym szukał tego co Mi imputujesz , to już dawno byłbym ponad wszystko i miał swój osobny Niezależny dział na każdym Forum ...
---
Ja nieustannie jestem sobą , bez względu na Wirtualne konsekwencje .
Ech
poszukuję pracy w budownictwie nawet jako kierowca na ciężarówkę typ Dumper .
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
czesio.:* napisał:ale wiekszosc tematow na tym forum jest o Gabrysiu ;P [/quote]od wiek wieków duża kupa zawsze przyciągała stado much...[/quote]
Niemożliwe
A co z twoim światkiem się dzieje ,
że tak nagle interesują ciebie Moje problemy ?
Zgłoś wpis
194 Posty
Adam Krysiak
(adamkrysiak)
Stały Bywalec
Ja,nie poszukuje zadnego poklasku, staram si ci uswiadomic, jakze bledne bylo uznanie ze gnojenie innych ludzi jest rozrywka i odewaniem od szarosci dnia codziennego. Efekty widzisz, teraz to ciebie tu gnoja
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
Pogoda średnia
Za oknem śnieg .
---
Oj co to bydzie oj joj joj oj .?
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
Gabriel napisał:
adamkrysiak napisał:
Ja,nie poszukuje zadnego poklasku, staram si ci uswiadomic, jakze bledne bylo uznanie ze gnojenie innych ludzi jest rozrywka i odewaniem od szarosci dnia codziennego. Efekty widzisz, teraz to ciebie tu gnoja
Widzę iż miałeś , jakieś NOCNCNE senne KOSZMARY ...
I z tej racji twoja percepcja zawiesiła się dość mocno .
---
Jednak to nie Mój problem .
Może czesio ci pomoże ...
WŁAŚNIE wyjrzał ździebko poza swój światek i zobaczył muchy , to i może dojrzy i ciebie .
Wszak obaj jesteście Ludźmi sukcesy z kompleksami , to może się dogadacie .
---
I dacie Mi spokój
Zgłoś wpis
194 Posty
Adam Krysiak
(adamkrysiak)
Stały Bywalec
Trzeba szanowac innych ludzi bo jak sie do nich szacunku nie ma, to nie ma sie go do samego siebie. To tak jak z psami, wlasciciel ktory kopie swojego psa jest bydlakiem, a co do twojej obecnosci na forum, to ono by nie umarlo, sadze ze duzo ludzi zaczelo by wiecej pisac nie bedac na chamskie riposty narazonym
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
adamkrysiak napisał:
Trzeba szanowac innych ludzi bo jak sie do nich szacunku nie ma, to nie ma sie go do samego siebie. To tak jak z psami, wlasciciel ktory kopie swojego psa jest bydlakiem, a co do twojej obecnosci na forum, to ono by nie umarlo, sadze ze duzo ludzi zaczelo by wiecej pisac nie bedac na chamskie riposty narazonymTo dlaczego nie piszesz tam , gdzie Mnie niema , tylko wlazłeś Tutaj i mędzisz .
Masz co najmniej dwa Fora Podobnej Klasy ...
gdzie Mam Dożywotni Ban nawet na IP kompa .
Idź i Udzielaj się , Pokaż co potrafisz , a nie użalasz się nad sobą .
Stwórz tam taki klimat iż będą tam walić drzwiami i oknami ...
POKAŻ iż to Ja jednak jestem w Błędzie a ty masz rację .
---
Ponieważ jak na razie to powielasz poglądy Innych , którzy byli już przed tobą Tutaj z Tym problemem !
---
Jeżeli ludzie sami się nie szanują , to jak mogą oczekiwać szacunek od Innych ? .
Zgłoś wpis
194 Posty
Adam Krysiak
(adamkrysiak)
Stały Bywalec
Nie pojde nigdzie, sam idz. Chamswa tolerowal nie bede jak wielu innych i to to form bedzie idealne
Zgłoś wpis
194 Posty
Adam Krysiak
(adamkrysiak)
Stały Bywalec
Tu jak na tych innych forach twoja kariera dobiega konca, i to jest rachunek jaki dostajesz za swoja glupote
Zgłoś wpis

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok