adamkrysiak napisał:
Dlatego tez ty i tobie podobni zostaja na margines spychani na tym forum dzieki swoim kretynskim postom, i dzieki bogu, moze kiedys w koncu tu faktycznie kazdy nasz rodak jakas pomoc uzyska a nie bedzie dla waszej rozrywki w zaleznosci od waszego upojenia albo upajania sie wasza doskonaloscia kopany. Co nie zmienia faktu ze pare postow ci sie udalo
Masz jakieś Urojone Marzenia , pewnie nadmiar mamony zaczyna tobie mieszać w umyśle .
Jaki problem , przejść tobie od nowa do spokojnego Forum Gdzie Mnie podobnych Już nie ma !? .
---
Dlaczego jak Masochista idziesz znowu pod topór ? wchodząc na TO FORUM !?.
---
Ze Mną źle i dajcie Mu Bana , a jak Mnie niema ,To Leziecie znowu jak wszy za krwią .
---
Nie Ma Mnie tam na forum i Umiera Ono z Nudów ... !!!
---
A wy cichaczem przyłazicie tu i mącicie jak Piąta Kolumna !
---
Chcecie Tu Też zrobić porządek , by Grób panował wszędzie ...!!!
ECH
Niemniej Nadal
Poszukuję pracy w budownictwie nawet jako kierowca ciężarówki Dumper !
Dlatego tez ty i tobie podobni zostaja na margines spychani na tym forum dzieki swoim kretynskim postom, i dzieki bogu, moze kiedys w koncu tu faktycznie kazdy nasz rodak jakas pomoc uzyska a nie bedzie dla waszej rozrywki w zaleznosci od waszego upojenia albo upajania sie wasza doskonaloscia kopany. Co nie zmienia faktu ze pare postow ci sie udalo
Masz jakieś Urojone Marzenia , pewnie nadmiar mamony zaczyna tobie mieszać w umyśle .
Jaki problem , przejść tobie od nowa do spokojnego Forum Gdzie Mnie podobnych Już nie ma !? .
---
Dlaczego jak Masochista idziesz znowu pod topór ? wchodząc na TO FORUM !?.
---
Ze Mną źle i dajcie Mu Bana , a jak Mnie niema ,To Leziecie znowu jak wszy za krwią .
---
Nie Ma Mnie tam na forum i Umiera Ono z Nudów ... !!!
---
A wy cichaczem przyłazicie tu i mącicie jak Piąta Kolumna !
---
Chcecie Tu Też zrobić porządek , by Grób panował wszędzie ...!!!
ECH
Niemniej Nadal
Poszukuję pracy w budownictwie nawet jako kierowca ciężarówki Dumper !